E cigg startpaket som man kan handla

När du ska köpa ett e cigg startpaket så är det verkligen en bra ide att läsa om fakta. Och ta reda på så mycket information du bara kan.

När vi började analysera och studera e cigg och dess mycket bra egenskaper för att hjälpa människor att sluta röka. Så kom vi över mycket information som visade sig vara mycket trovärdig.

E-juice och e cigg

Studenter och forskare över hela världen är överens om att elcigg och e-juice är så himla bra. Så att i Storbritannien så har läkemedelsverket gått ut med att dom under 2018 kommer att börja införa e-cigarett. Till sjukvården för människor som vill sluta röka vanlig tobak och cigaretter.

Analyser och Fakta

Enligt färska forskarresultat ifrån USA och Harvard university samt även Cambridge Institute i England. Så har man kommit fram till samma resultat. E cigg är ett mycket bättre alternativ. Till rökning än vad man tidigare trott. Man har alltid varit ganska säker på dess fördelar. Men nu kan man garanterat säga detta och många länder följer med i utvecklingen. Och även stora tobaksbolag håller på att ändra sin syn på den elektroniska cigaretten.

E-juice och e cigg

När du ska handla en e cigg på internet idag i Sverige så finns det ett flertal företag. Som säljer till bra priser men ett företag står verkligen ut på marknaden. Och det är företaget Ecocig som har en egen butik i Stockholm. Dom säljer e cigg av mycket hög kvalité och e-juice som är tillverkad bara inom Europa. Ecocig har enligt dom själva hjälpt flera tusen användare att sluta röka. Med hjälp av e-cigg och många väljer e-juice med nikotin.

Handla E cigg startpaket online

När du ska köpa eller handla e cigg online så ska du först välja. Vilken typ av elcigg du vill ha. Det finns i massor av olika storlekar och färger och styrkor. Ett bra alternativ är att köpa ett e cigg startpaket som ecocig.se säljer på sin sida. Där kan du välja startpaket som är specifikt utvecklade för att passa tidigare rökare och för avancerade användare eller nybörjare. När du väl valt vilken typ av hårdvara du vill ha och vad du tror passar dig. Så är det dags att välja e-juice.

Här finns det som vi tidigare sa ett tusental att välja mellan men ett bra tips är. Att välja en e-juice som har nikotin och sedan bara titta runt i webbshoppen för att hitta just din favoritsmak.

Steg för steg beskrivning och guide

Här nedan hjälper vi dig att välja ett bra e cigg startpaket som passar perfekt för att sluta röka.

  1. Besök ecocig hemsida.
  2. Klicka in på deras meny som heter ”E-cigg” och välj sedan startpaket.
  3. Bläddra igenom alternativen och välj det startpaket som du tycker passar dig bäst.
  4. Till startpaketet ska du nu välja en smak. Välj gärna tobakssmak och en e juice med nikotin till att börja med.
  5. Det går även bra att välja andra smaker som du kan lägga till i din order.
  6. Checka sedan ut i kassan och betala ett bra pris.

e cigg startpaket 1Använda elcigg

Röka elcigg på restaurang.
Det är bra att tänka på att man inte får använda elcigg överallt. Många restauranger har precis som med vanliga cigaretter börjat förbjuda ecigg. Inte för att det är farligt. Utan bara för att många inte vet vad det är och tror  att man röker riktiga cigaretter.

TIPS: Fråga restaurang ägaren om det är okej att du använder den.

Röka på bussen.
Det är samma sak här, elcigg får snart i Sverige inte användas på allmänna platser. Och kommer inom kort att befatta under samma lag som vanlig tobak och cigaretter.

TIPS: Använd inte e-cigg på bussen när det är massor av folk.

Röka elcigg på bio.
Att använda sin ecigg på allmänna platser kommer snart att bli förbjudet och det är dumt att gå emot detta.

TIPS: Vänta tills du kommer ut och blossa som attan ute på gatan.

Det är viktigt att tipsa om att man. Inte bör bryta mot några som helst lagar eller regler uppsatta angående användandet av e-cigg.

Lämna ett svar